duminică, iulie 21, 2024

Șoferii Români în Pericol în Bulgaria: O ‘Șmecherie’ Nefastă Apare

Problema majoră a mai multor români s-a manifestat în timpul călătoriei lor prin Bulgaria, când au fost nevoiți să traverseze țara. Un șofer a împărtășit pe Forum Thassos că a achiziționat vinieta de Bulgaria, dar pe bonul respectiv era menționată o altă perioadă de valabilitate. În momentul în care a fost oprit de poliție, a constatat cu surprindere că mulți șoferi români se confruntau cu aceeași problemă.

„În intervalul 11-15.08.2023 am tranzitat Bulgaria către Istanbul cu ieșire din România pe la Ruse. Cumpărat vinieta pe 11.08 la Ruse din parcarea de unde cumpără toată lumea, din rond.

La un control al poliției bulgare în apropiere de Veliko Tarnovo (fiind din nou în tranzit prin Bulgaria, de dată această spre Grecia) am constatat că pe bon a fost trecut un alt interval de valabilitate, altul decât săptămâna 11-17.08.2023 (pe bon perioada de valabilitate este 21-28.08.2023 – se vede foarte vag în acest moment).

Bineînțeles că am primit amendă. Norocul nostru a fost că am putut demonstra cu bonul achitat că am cumpărat-o pe 11 august, astfel am fi luat o amendă mult mai mare.

Lângă noi au mai fost oprite și alte mașini de România cu aceeași problemă, similară. Vinieta plătită, perioada de valabilitate alta decât cea care ar fi trebuit să fie“, a povestit șoferul.

Link : https://www.stiripesurse.ro/noua-smecherie-care-se-face-in-bulgaria-soferii-romani-sunt-victime-sigure_3049083.html

Sursa : stiripesurse

Sursa foto : cotidianul.ro

Stiri de citit
Stiri asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.