duminică, iulie 21, 2024

Volkswagen va produce în Europa doar modele cu zero emisii

Volkswagen va produce doar modele cu zero emisii, pe Bătrânul Continent, începând cu 2033, a dezvăluit șeful companiei. Mai mult, până în 2026, germanii vor lansa 10 modele noi, cu zero emisii, potrivit Automarket.

Constructorul german de automobile și-a actualizat planurile de electrificare. Potrivit șefului companiei, Thomas Schaefer, Volkswagen va produce doar modele cu zero emisii, în Europa, începând cu anul 2033.

Mai mult, până în 2026, nemții vor lansa 10 modele electrice noi. Inclusiv un model entry-level care va costa mai puțin de 25.000 de euro. Acesta va fi disponibil în două variante: hatchback și crossover.

Anul viitor, Volkswagen ID.3 va primi un facelift, care va aduce îmbunătățiri din punct de vedere al calității, materialelor și a stabilității sistemului electric.

Totodată, șeful companiei a vorbit și despre celelalte mărci ale Grupului. În următorii 10 ani, portofoliul de modele va fi redus, iar profitul mărcilor de volum (inclusiv Seat și Skoda) va crește cu 8% până în 2025.

Sursa : afaceri.news

Stiri de citit
Stiri asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.